Ny stad nytt liv.. Eller?



Ojoj, nu var det verkligen längesedan jag bloggade! Men efter en hektisk höst känner jag mig nu laddad för att ta upp denna goda vana igen!

Det har hänt mycket sedan sist, tyvärr kanske inte på hälsofronten... Men en liten resa till Venezuela med en stor dos vila, lite för mycket alkohol men väldigt trevligt sällskap för att väga upp...

Jag har även flyttat tillbaka till Jönköping för att slutföra sista terminen på min kandidatexamen genom att skriva c-uppsats med L och C. Dessutom bor jag ihop med C och jag tror att det där med hälsan inte kommer vara något problem! C är precis som mig engagerad i det här med matlagning och pratar högt och lågt om antioxidanter och näringsämnen.

Så denna och förra veckan har hälsotänket varit på topp och maten har varit ytterst sund! Helgens snack bestod av morotsstaver, cashewnötter och en ruta mörkchoklad! Det finns ett hopp! Dock har dessa sunda vanor, samt att vi bott tre tjejer i en 3a (nu bor vi bara 2) stressat min mage, som nu strejkar totalt- bokstavligtalat. Dock knaprar jag nu katrinplommon och ångkokta grönsaker vilket nog skall få den på rätt väg...

Även träningen är upptagen ordentligt och jag samt alla mina vänner här har köpt träningskort på Frisks och Svettis (ja, jag vet.. det är för tanter, men det är det enda ordentliga gym som finns i den här staden). Tråkigt nog har Friskis rekodmånga medlemmar i år, vilket är ytterst påtagligt i Jönköping då alla bra pass är mer eller mindre fullbokade.. Men men, vi får väl ge det några veckor till så har alla glömt sina nyårslöften sen!

Har även tänkt lite på det har med mentalträning... Min syster skall nämligen gifta sig i Maj, och tills dess har jag redan nu köpt en klänning... Som är skit snygg, dock gäller det ju nu att hålla sig (och även gärna minska några kilon) för att denna klänning skall sitta så snyggt som jag har tänkt mig. Genom att ha detta som ett konkret mål och mentalt fokusera på detta tror jag att det skall bli lite lättare att motstå suget! Must be!!!

Så skaffa nu ett mål, och ät sunt istället för att äta pulver med jämna mellanrum. Mamma, du vet vem jag syftar på!


RSS 2.0